Over mij

Jan Visser - Partner Hoek Consultants - Executive Coach - Executive Search

Vanaf april 2018 ben ik partner bij Hoek Consultants te Ede. Een adviesbureau op de gebieden van executive search en interim-management; coaching en outplacement; strategie- en leiderschapsontwikkeling.

Ik ga daarnaast regelmatig en graag voor in kerkdiensten.

Vanaf maart 2014 ben ik verbonden aan de Gereformeerde kerk te Ermelo (PKN) geweest. Ik ben daar predikant geweest in sectie Heidekant en ging voor in beide kerkgebouwen: de Immanuelkerk en de Maranathakerk.

Daarvoor ben ik tussen december 2008 en februari 2014 als predikant verbonden geweest aan de Protestantse gemeente “Lux Mundi” te Lexmond. Tevens heb ik in het najaar van 2012 de module Ethiek voor de master godsdienstonderwijzer en geestelijk verzorger aan Hogeschool Windesheim in Zwolle gedoceerd. Tussen 2008 en 2011 doceerde ik het vak “Ethiek en Religie” aan de Universiteit Utrecht, bij het departement Godgeleerdheid.

Naast mijn studie Theologie aan de Universiteit Utrecht en de Protestantse Theologische Universiteit heb ik een master Toegepaste Ethiek afgerond bij het Ethiek Instituut van de Universiteit Utrecht. Voor een bredere oriëntatie volgde en rondde ik een post-bachelor Bedrijfskunde af bij NCOI. In 2021 rond ik een Post-HBO Mediation af bij de Christelijke Hogeschool Ede.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s